Buiten het werk

loopbaancoaching & studiekeuzebegeleiding

Buiten het werk:

Sport

Ik hou van sport, zowel het volgen als beoefenen. Het voetballen heb ik ingeruild voor wielrennen en hiken. Deze activiteiten doe ik wekelijks of meerdere keren per week, vanwege de fysieke inspanning, maar ook vanwege het sociale aspect. Ik vind het leuk om samen bezig te zijn. Daarnaast doe ik yoga om mentaal en fysiek flexibel te blijven.

Andere interesses

Naast sport heeft buiten zijn in de natuur mijn interesse, vandaar ook het hiken. Dat heeft ertoe geleid dat ik momenteel vrijwillige boswachter ben op St. Pieter in Maastricht, wat ik met veel plezier doe. Maastricht heeft voor mij echt toegevoegde waarde; vlak bij het heuvelland en dicht bij de Ardennen en de Eifel. Naast yoga heb ik interesse in meditatie, ACT en mindfulness; dat eigenlijk ook onderdeel is van de klassieke yoga.

Dromen

Mijn eerste echte droom was om profvoetballer te worden, eigenlijk scheikundig professor, maar dat viel al snel af. Deze droom heb ik lang gekoesterd, maar toen er op mijn 16de geen plaats meer voor mij was bij de toenmalige profclub, heb ik deze droom opgegeven. Een aantal van mijn daaropvolgende dromen heb ik vervuld:

Toen ik 18 jaar was wilde ik ook eens op een boerderij gewerkt hebben in Italiƫ, voor het eten, de taal, de cultuur, het klimaat en het buiten zijn. Deze droom heb ik in 2013 waargemaakt. Voor mezelf werken stond ook een tijd op mijn lijstje en in november 2016 is dit werkelijkheid geworden. Daarnaast ben ik in 2013 begonnen met yoga en wilde ik een yoga opleiding in India volgen. Aan het begin van de zomer van 2018 heb ik dat volbracht. Mijn huidige wens is om ergens buiten in de natuur, zelfvoorzienend te wonen en dan met name in een tiny house. Dat ben ik momenteel aan het uitzoeken. Daarnaast help ik graag anderen hun dromen waar te maken.