Loopbaancoaching start met zelfonderzoek

loopbaancoaching & studiekeuzebegeleiding

Loopbaan

Binnen de loopbaancoaching richt ik me met name op young professionals. Een regulier traject is 10 sessies van telkens een uur. We werken samen, stapsgewijs, naar een passende functie toe. Het plaatje van het huis hiernaast of hieronder geeft een indruk hoe het traject is opgebouwd. Heb je het idee dat je iets anders nodig hebt; bijvoorbeeld een verkort traject of op afstand, dan kunnen we hierover spreken.

Doelstelling traject

Zelfonderzoek is een belangrijk onderdeel binnen mijn traject. Als je weet wie je bent, wat je kan en wat je wil kun je richting bepalen in je loopbaan. Als je weet wat belangrijk was in je verleden en wat van belang is voor je toekomst geeft dat inzicht in je prioriteiten. Je persoonlijkheid maakt je voorkeuren inzichtelijk, jouw waarden vertellen je drijfveren en je competenties geven input over je kunnen. Aan het einde van het traject voegen we dit samen, waarna we de koppeling naar de arbeidsmarkt maken.

Locatie & contact

Afspraken maken we in overleg en zijn doordeweeks op verschillende dagen en tijdstippen mogelijk. De face-to-face gesprekken vinden plaats in het Coachhuis in Maastricht. Heb je interesse of wil je meer weten klik dan hier en vul je gegevens in, dan neem ik contact met je op.

Het belangrijkste onderdeel van mijn loopbaancoaching is zelfonderzoek. Als je weet wat je wil, wie je bent en wat je kan, kun je richting bepalen. Dit is opgebouwd in 10 sessies, welke zijn vormgegeven in dit huis.
Verkorte weergave en opbouw van het loopbaantraject